Услуги

BKY Solutions предлага три основни типа услуги:

 

 

Уеб дизайн и програмиране


Първата и най-важната услуга е уеб дизайн и програмиране - разработване на сайтове за различни видове компании и бизнеси. Уебсайтовете, които можем да разработим за вас могат да бъдат разделени на следните видове:

 

Създаване на съдържание

 

Втората услуга възникна в дългия процес на създаване на уебсайтове. Установихме, че не всеки има дар слово и е способен да облече мислите си в думи. Затова започнахме да предлагаме и услугата създаване на съдържание. Текстовете, които предлагаме са уникални, написани съгласно изискванията за SEO оптимизация и с нужните ключови думи (различни по вид и честота за различните бизнеси) с цел добро позициониране на създадения уебсайт в търсачките. Ние играем на чисто и ползваме само позволени методи на оптимизация.

 

 

Уеб базиран софтуер и приложения

 

Третата основна услуга, която предлагаме е създаването на уеб базиран софтуер и приложения. Софтуерът, който създаваме е от различен тип в зависимост дали е за управление на фирми, на дистрибутори, на продажби, на процеси и т.н. Клиентите ни получават не само ефикасна и добре работеща платформа, а платформа която генерира продажби и осигурява бизнес дейности.

Уеб приложенията са популярни поради това, че за клиент се използва уеб браузър. Възможността да се актуализират и поддържат уеб приложения, без разпространение и инсталиране на софтуер за потенциално хиляди клиентски компютри е основната причина за тяхната популярност. Уеб приложенията от гледна точка на клиента са платформено независими. Тези приложения може да включват следните функции:  уеб-базирана поща, онлайн продажбите на дребно, онлайн търгове и т.н.

 

 

 

- Участие в изготвяне на задание
Участието в изготвяне на заданието дава възможност за добър контакт и разбиране на проблемите между двете страни. В това участие ние предлагаме варианти как може да бъде постигната крайната цел най-професионално, даваме алтернативни предложения и представяме техните плюсове и минуси, ставаме съучастници на бизнес процесите при поръчителя.- Изпълнение на проектите без предварително заплащане за тяхната разработка.
По време на изпълнение на проекта поръчителя му не заплаща нищо друго освен нашите разходи, в които се включват закупуване на домейн, хостинг или хардуер, които след приемане на крайния продукт се предоставят на поръчителя.

- Изпълнение на проектите на 100% по заданието.
Всеки изпълнител на проект предпочита да изпълни заданието с готови тулове, при които в почти всички случаи не е възможно на 100% да се покрият изискванията. Съществуват и случаи, в които туловете имат повече възможности от търсените. И в двата случая трябва да се направят компромиси от страна на поръчителя. В първият когато не може да бъдат покрити изискванията на 100% остава "дефект" в крайния продукт, а препокриването на изискванията води до излишни разходи и увеличаване на крайната цена. Другите минуси при използването на готови приложения са, че с течение на времето се появяват нови изисквания, които в повечето случаи не могат да бъдат изпълнени или се налага закупуване на по нова версия. Ние предлагаме точно 100% изпълнение и даваме определени гаранция, че с минимални средства може да се изпълнят всякакви доработки.

- Изпълняваме по-големите проекти на фази.
Това дава възможност най-необходимите функционалности да бъдат пуснати в експлоатация в най-кратки срокове.

- Оптимални хардуерни решения.
Много разработчици на продукти се презастраховат от гледна точка на хардуера, като не правят необходимите изчисления на натоварвания на машините.  Ние оразмеряваме правилно хардуера като предоставяме информация за неговите необходими и достатъчни условия.

- В цената на крайния продукт са включени и промени, които клиента не е заявил в заданието и може да бъдат изпълнени след приемането му.
Даваме възможност за някои промени в него без допълнително заплащане по крайния продукт и след неговото окончателно приемане. Разбира се, за тези промени има някои ограничения. Те не трябва да променят логиката, заложените алгоритми и функционалността на крайния продукт.

- Предоставяне на сорсове.
Във всички случаи предоставяме писаните от нас сорсове и библиотеки. Това дава възможност за необвързаност между нас. В този случай поръчителя има възможност да наеме други лица за поддръжка или следващи разработки.

- При нас няма лицензи.
Веднъж закупен продукт от нас той може да бъде ползван неограничено в рамките на компанията на поръчителя, без право да препродава или отдава под наем без наше съгласие.

 

 

Екипът ни от уеб професионалисти съчетава уменията си с модерното мислене на бизнеса, следвайки новата интернет философия и изисквания. Нашата цел е да ви дадем продукт, който ще подобри резултатите от бизнеса и усилията ви. Затова ние предлагаме качество, модерно мислене, опит, партньорство.